Archív

FIGYELEM!
Ez a hirdetés már valószínűleg nem aktuális.

Közösségi média felelős

Marketing / Média > Internet / multimédia / IT

A Mapei Kft. folyamatosan bővülő csapatába keres Közösségi média felelős munkatársat!
favourite
Cégnév
Mapei Kft.
Elvárások
Akkor jelentkezz, ha van a közösségi oldalak (Facebook, Youtube, Instagram, Pinterest, Linkedin) kezelésében, valamint a Google Analytics és Ads fiókkezelésben és hirdetéskezelésben is minimum 2 éves tapasztalatod. Továbbá képes vagy közösségi média kampányok stratégiai és taktikai tervezésére, elkészítésére és menedzselésére, tudod, hogy mi a Facebook Business Manager, valamint a hirdetéskezelő és van is benne tapasztalatod. Ismered és tudod használni a kép- és videó szerkesztő programokat, mint az Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Premiere Pro. A legfrissebb digitális marketing és közösségi média trendeket naprakészen ismered, és hajlandó vagy a folyamatos fejlesztésére is. Az eredményekről tudsz kimutatásokat és statisztikákat készíteni, valamint rendelkezel aktív nyelvtudással.
Amit ajánlunk
Mi biztosítunk számodra versenyképes bérezést, béren kívüli juttatást, cafeteria keretet, határozatlan idejű munkaszerződést, kihívásokkal teli feladatokat, folyamatos szakmai fejlődési lehetőséget, amelyet egy családias hangulatú, támogató közösségben és emberközpontú vezetőséggel együtt egy stabil hátterű cégnél valósíthatsz meg.
Feladatok
A közösségi média felelős legfőbb feladatai közé tartozik a céges közösségi média csatornák üzemeltetése és kezelése. Posztok, videók és aktuális információk feltöltése a különböző csatornákra, aktív részvétel a tartalom gyártásában, valamint friss iparági információk beszerzésében, valamint a közösségi média kampányok stratégiai és taktikai tervezése, elkészítése és menedzselése. A tartalom javítása érdekében folyamatosan figyelemmel követi az analitikában lévő eredményeket, statisztikák alapján és bármilyen online kampány, aktivitás után elemzést készít és javaslatot tesz az eredmény javítása érdekében.
Előny
Előnnyel indulsz a pályázók között, ha „B” kategóriás jogosítványod van, valamint Budaörs vagy környéki lakcímmel rendelkezel.
Jelentkezés
Releváns tapasztalataidat kiemelő, fizetési igénnyel ellátott, fényképes szakmai önéletrajzodat az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. oldalon várjuk!
pozíció típusa Pozíció tipusa Gyakorlati hátteret igénylő pozíció (1-3 év)
szükséges végzettség Szükséges végzettség Középfok
munkaidő Munkaidő Teljes munkaidő
munkavégzés helye Munkavégzés helye Pest megye
subscribe
Szeretne értesítést kapni, ha hasonló álláshirdetés érkezik?
Internet / multimédia / IT
hirdetés