Archív

FIGYELEM!
Ez a hirdetés már valószínűleg nem aktuális.

A Design Terminal keresi a startup kapcsolatokért felelős managerét!

Asszisztencia > Manager asszisztens

Érdekel a startup világ, otthonosan mozogsz startupok között és szeretsz szervezni, kommunikálni és kutatni? Akkor téged keresünk!
favourite
Cégnév
Design Terminal Nonprofit Kft.
Elvárások
Ismerd a hazai és nemzetközi startup kultúrát, az acceleratorokat és a startup világ szereplőit, valamint legyen tapasztalatod projektmenedzsmentben. Fontos, hogy légy önálló, de tudj csapatban is dolgozni és legyen nagy a munkabírásod.
Amit ajánlunk
Szakmai stábunk és kiterjedt partneri hálózatunknak köszönhetően folyamatos tanulási és fejlődési lehetőséget biztosítunk egy összetartó csapatban. A mindennapi kihívások mellett a Design Terminal legizgalmasabb projektjein dolgozhatsz.
Feladatok
A Mentorprogramunkhoz kapcsolódó szervező, összefogó és kutatási feladatok ellátása: a startupok szakmai fejlődésének segítése, számukra szakmai és közösségi programok szervezése, mentorhálózatunk működtetése. Mint a startup kapcsolatokért felelős manager, a Te feladatod is lesz az egyéb ügyfélprogramjainkhoz kapcsolódó startupok toborzása.
Szükséges nyelvismeret
Angol felső
Jelentkezés
A jelentkezéshez küldd el önéletrajzodat és motivációs leveled a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre.
pozíció típusa Pozíció tipusa Gyakorlati hátteret igénylő pozíció (1-3 év)
szükséges végzettség Szükséges végzettség Felsőfok
munkaidő Munkaidő Teljes munkaidő
munkavégzés helye Munkavégzés helye Budapest
subscribe
Szeretne értesítést kapni, ha hasonló álláshirdetés érkezik?
Manager asszisztens

Hasonló álláshírdetések

hirdetés